Hair4 Her in het Toon Hermans Huis (5 november 2018)

Op 5 november 2018 heeft Hair4 Her een vrij inloopmoment in het Toon Hermans Huis Amersfoort (Regentesselaan 39). Hiervoor is een afspraak maken niet nodig, er is vrije inloop van 12.30 uur tot 14 uur. Je kunt dan geheel vrijblijvend kennis maken met Hair4Her.

Stichting Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan mensen met kanker die door een behandeling het eigen haar zijn kwijtgeraakt.  Op deze manier kan een kostbaar haarwerk een tweede of zelfs een derde leven krijgen.
Een haarwerk en/of andere hoofdbedekking kan je aanvragen d.m.v. het aanvraagformulier in te vullen op de website www.hair4her.nl. De aanvraag wordt discreet in behandeling genomen en er zal een afspraak met je gemaakt worden bij Hair4Her. In een hiervoor speciaal ingerichte ruimte kijken wij samen of er een geschikt haarwerk voor je is. Kun je om medische redenen niet naar de locatie komen dan kan er een speciaal verzoek ingediend worden en bestaat de mogelijkheid dat Hair4Her naar jou toe komt.

Het afstaan van haarwerken en hoofdbedekking kan tevens op locatie bij Hair4Her maar op bovenstaande data bij het Toon Hermans Huis Amersfoort. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om het haarwerk en/of de hoofdbedekking en andere accessoires die je ter beschikking wilt stellen te verzenden.

Stichting Hair4Her

Stichting Hair4Her heeft geen enkel winstoogmerk en voert haar werkzaamheden kosteloos en belangeloos uit. Om ons dankbare werk te kunnen blijven voortzetten, is onze stichting afhankelijk van uw financiële steun. Steunt u ons dan steunt u eigenlijk onze cliënten.
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66012953
Bankrekening: NL81INGB0007407519

Terug naar het nieuwsoverzicht