Haar doneeractie!

He and She Hairsolutions, kapsalon en haarwerkspecialist in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort, organiseert op zaterdag 30 mei 2015 een grootse Haar Doneer-Aktie. Kom allemaal naar het:

DARE TO SHARE YOUR HAIR- EVENT!

Als kapper in het ziekenhuis ontmoeten zij veel kinderen die door een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden. Die kinderen hebben er echt alles voor over om weer met een volle haardos verder te gaan met het leven.

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Om deze pruiken te maken zijn donaties van echt lang haar nodig!

Met het DARE to Share Your Hair-event willen zij aandacht vragen voor dit probleem. Zij hopen in de salon in het Meander op massale haardonaties voor de stichting Haarwensen.

Laat u 30 mei uw haar knippen bij He and She Hairsolutions, dan gaat een groot gedeelte van wat u betaald naar het fonds Kankerbestrijding. De hele dag staat er een team van professionele kappers klaar voor mensen met lang haar die hun haar willen doneren of laten knippen.

he and she hairsolutions logo

Terug naar het nieuwsoverzicht