Gluren bij de Buren in het Toon Hermans Huis (19 februari)

Het Toon Hermans Huis doet dit jaar ook weer mee aan Gluren bij de Buren op zondag 19 februari 2017.

In het THHA zal het collectief Plan B optreden: het bestaat uit gitarist Fred van Reek, bassist Herman van der Veer, fluitiste Patricia Kooijman en 2de gitarist Ronald Jas. Patricia zingt ook een paar nummers. Plan B speelt bluesy, jazzy en/of singersongwritermuziek. Laat je verrassen.
Locatie Regentesselaan 39, Amersfoort. Speeltijden: 14.30/ 16.00/ 17.30 uur

Woonkamerfestival

Gluren bij de Buren is hét jaarlijkse woonkamerfestival, waarbij woonkamers in verschillende steden in worden omgetoverd tot een tijdelijk podium met een wel zeer intiem karakter! Iedereen kan genieten van diverse optredens van lokale talenten, van Singer-songwriters met een gouden strot, tot theatermakers die je verrassen, tot koren die je omverblazen! Elke artiest speelt drie keer een optreden van ca. 30 minuten en alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken.

In Amersfoort vinden er optredens plaats in maar liefst 122 woonkamers, verspreid over de hele stad. Tussen 13.00 en 18.00 uur vinden de voorstellingen plaats van lokale podiumkunstenaars: 360 kansen om je te laten verrassen door gastvrijheid en lokale acts uit Amersfoort.

Kijk op de website van Gluren bij de Buren voor het programma in Amersfoort.

Terug naar het nieuwsoverzicht