Gezocht voor Libelle TV

Little Birdie* is in opdracht van Libelle TV op zoek naar vrouwen (25 – 55 jaar) die ongeneeslijk ziek zijn en zich in de laatste fase van hun leven bevinden.

In dit programma ligt de focus op het nalatenschap. Aan de hand van een persoonlijke video wordt zichtbaar hoe zij invulling geven aan de laatste fase van hun leven. Wat willen ze nog doen of perse zeggen? Op welke manier willen zij ‘zichtbaar’ blijven in de levens van dierbaren of misschien lotgenoten?

Een aantal dappere vrouwen heeft zich al opgegeven: Marian heeft ALS en gaat een video opnemen voor haar ongeboren kleinkind, nu ze nog kan spreken en lachen. Merel heeft een zeldzame vorm van longkanker en heeft een stichting opgericht dat geld inzamelt voor lotgenoten. Ook is ze bezig met het vullen van een herinneringskist voor haar man en kinderen.

Bekijk hier de mooie video van Mylene, zodat je een beeld krijgt van hoe de video eruit komt te zien: http://www.libelletv.nl/als-ik-er-niet-meer-ben/eerste-reactie-was-dan-nooit-meer-kleinkind-vasthouden/

Zou je mee willen doen aan deze productie of heb je vragen? Bel (06-18518791) of mail (heidi@littlebirdie.nl) gerust. Hoe eerder het contact wordt gelegd, hoe beter.

Groet Heidi
www.littlebirdie.nl

Heidi Kruize,  +31 6 185 187 91 (Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Wil je me toch op een woensdag of vrijdag spreken, bel me dan even)

*Little Birdie zoekt in opdracht van televisieproducenten 24/7 mensen die willen meewerken aan diverse tv-programma’s | littlebirdie.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht