Gezin van Diermen fietst cadeaus bij elkaar voor Toon Hermans Huis

Op woensdag 23 augustus overhandigden Wijnand van Diermen, zoon Rowan(9) en dochter Dana (5) een aantal mooie cadeaus aan het Toon Hermans Huis. Zij fietsten samen de Alpe d’Huzes als eerbetoon aan hun vorig jaar overleden moeder en echtgenote Marina. Zo kwam het geld bij elkaar om mooie nieuwe apparatuur en een speciaal spel aan te schaffen voor de kidsactiviteiten die in het huis gehouden worden.

Wijnand van Diermen, afkomstig uit Spakenburg, fietste samen met zijn kinderen de Alpe d’Huzes. Dochter Dana hing achter zijn fiets en zoon Rowan heeft de berg helemaal zelf beklommen, met soms een klein duwtje in de rug van zijn vader. Omringd door vrienden en familie hebben ze gedrieën de top bereikt. Een topprestatie!

Samen met de wielrenners van de ploeg TVO haalden ze ruim 25.000 euro op voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker, het Toon Hermans Huis in Amersfoort en Stichting Stop Hersentumoren.

Het Toon Hermans Huis kan de apparatuur en het spel heel goed gebruiken voor de begeleiding van kinderen die in het gezin met kanker te maken krijgen, of die een ouder verloren aan kanker. Vrijwilligers van de kidsgroepen namen de cadeaus dan ook in grote dank aan.

Rowan kreeg op de fiets af en toe een duwtje in de rug. Het Toon Hermans Huis krijgt nu van hem, zijn vader en zijn zusje een dankbaar duwtje in de rug.

Terug naar het nieuwsoverzicht