Geweldige opbrengst Rotary Club-charity event voor Toon Hermans Huis

Rotary Club Amersfoort Stad, een van vijf serviceclubs die aan de wieg stonden van het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA), heeft op 10 november een Charity Event gehouden, bestaande uit een feestelijke avond met een gevarieerd programma en een digitale veiling.

Ook andere serviceclubs in Amersfoort en omgeving droegen hun steentje bij door het Event te bezoeken en deel te nemen aan de internetveiling die speciaal voor dit goede doel was opgezet. Veilingmeester Aart Veldhuizen maakte aan het eind van de avond bekend dat het Event €16.000 had opgebracht.

Het THHA dient sinds 2004 als inloophuis waar iedereen die te maken heeft met kanker, zonder afspraak kan binnenlopen. Nu kanker meer en meer een chronische ziekte is geworden, wil het THHA zijn focus verleggen en meer zorg bieden aan specifieke doelgroepen, zoals kinderen en werkenden. Daarvoor is in de komende vier jaren jaarlijks €40.000 extra budget nodig.

De cheque, ter waarde van €16.000 werd uit handen van de heer Brongers (op de foto midden achter de cheque) dankbaar in ontvangst genomen door Jos Bleijenberg (met lichtblauwe das), voorzitter van het THHA en Chris Hagelen (aan de linkerkant van de cheque), algemeen coördinator THHA.
(fotograaf: Meral Soydas (www.meralsoydas.nl))

Terug naar het nieuwsoverzicht