Dromen nader belicht – bijeenkomst bij THHA

Dromen nader belicht: hoe kun je luisteren naar je dromen?

Op 15 september wordt de bijeenkomst ‘Dromen nader belicht’ gehouden in het Toon Hermans Huis Amersfoort. Niet iedereen droomt, of is dat zich bewust. Soms dwarrelen dromen vaag voorbij, maar soms zijn dromen zo indrukwekkend dat ze je bij blijven. Dromen kunnen je op een andere manier dan het dagelijkse laten zien wat er in jouw bestaan zoal speelt. Soms vertelt een droom allerlei verhalen, die je niet meteen kunt plaatsen. Maar het kan ook dat je droom opheldering geeft over wat je innerlijk ervaart.

Op deze avond maken we kennis met hoe je kunt luisteren naar je dromen. De avond is niet bedoeld om dromen uit te leggen of te verklaren maar juist om er naar te leren luisteren zonder oordeel. Met echte belangstelling en een open aandachtige houding kunnen nieuwe gezichtspunten ontdekt worden. Dan kan blijken wat voor jou speelt en welke steun je daarbij kunt gebruiken. De bijeenkomst wordt begeleid door Barbara Roukema, psycholoog en counselor en Karen Rutgers, psycho-oncologisch therapeut en directeur THHA.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die met kanker te maken hebben en hun naasten, zoals partners, familie, vrienden en nabestaanden.

 

Datum: 15 september

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: gratis

 

Voor de middag kunt u zich aanmelden per email info@thha.nl of telefonisch via 033 – 4644227.

Terug naar het nieuwsoverzicht