Vrijwilligers team PR & Communicatie gezocht

Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) is op zoek naar medewerkers die het team PR en Communicatie op vrijwillige basis willen versterken.

Heb je minimaal 4 uur per week de tijd? Lees dan gauw verder waarom we met jou willen samenwerken!

We zoeken communicatiemedewerkers die ervaring hebben of willen opdoen met een CMS (WordPress). Bovendien schakelen we jou graag in voor het versturen van persberichten, plaatsen van berichten op de website, in online kranten en het bijhouden van de online agenda en activiteitenkalender.

Kan je de juiste toon treffen? Schrijf je beknopt? Vind je het leuk om persberichten of korte stukjes over activiteiten en andere gebeurtenissen in het huis te schrijven? Je kan ervaring opdoen bij het THHA! Tot slot zijn we tevens op zoek naar iemand die in staat is om goed op de hoogte te zijn van voor het THHA relevant nieuws, iemand die veel op social media te vinden is en het THHA onder de aandacht wil brengen. Zodat het THHA nog meer op de kaart gezet wordt.

Profiel
Spreekt een of meerdere van bovenstaande rollen je aan? Mooi. Dan is dat je kans om samen te werken binnen een enthousiast team met vakgenoten met verschillende ervaringen en achtergronden. Wat wij van je vragen is affiniteit met de doelgroep van het THHA en inzet om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen die worden geconfronteerd met kanker. Bovendien ben je enthousiast, zelfstandig, en gemotiveerd. Een voorwaarde is dat je zelf een computer of laptop hebt om je werkzaamheden op te doen.

Wat heeft het Toon Hermans Huis te bieden?
Wij bieden uitdagend, leerzaam en afwisselend werk. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team, waarin jij heel erg welkom bent. Je werktijden zijn in overleg. Het THHA is een psycho-oncologisch centrum voor iedereen in Amersfoort en omstreken die met kanker te maken heeft. Het THHA is open over kanker en is er voor jong en oud. Mensen kunnen terecht voor een goed gesprek over wat ze bezighoudt bij een kop koffie, met een van onze vrijwillig medewerkers of met een professioneel therapeut. THHA biedt daarnaast allerlei ondersteunende activiteiten.

Informatie en vervolg
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Lacor, algemeen coördinator (o33-4655227). Motivatie met relevante ervaring en/of opleiding per e-mail aan info@thha.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht