De Fundraise 2023

Op 20 april 2023 kwamen 7 ondernemers samen in het Toon Hermans Huis Amersfoort om op die dag voor ons huis geld in te zamelen bij hun achterban.

qr-code-tikkie
Doneer eenmalig via de qr-code

Wat gebeurde er precies die dag?

De dag werd om 9 uur geopend met een korte speech van Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort.

Bernard van Gellekom verzorgde die dag een streamingdienst op het amersfoortsmediaplatform.nl zodat iedereen de activiteiten in het huis ook op afstand kon volgen.

De hele dag door interviewden Bernard van Gellekom en Jeroen Stomphorstnaast de 7 ondernemers professionals uit het vakgebied oncologie en ervaringsdeskundigen, onder andere Karen Rutgers (psycho-oncologisch therapeut), Sonja Robben (directeur IPSO), Désiré Paschedag (ervaringsdeskundige), Marianne van Dam (ondersteuningsassistente oncologie in het Meander).

Vanaf 9 uur ’s morgens stond er voor degenen die ter plekke wilden doneren en de sfeer wilden proeven een koffietentje voor de deur van het Toon Hermans Huis, verzorgd door Black Coffee&Supplies.

Ook werden elk uur rondleidingen door het huis verzorgd voor donateurs.

Er ware optredens van Smita James, spokenword artiest, Monique Klemann van Loïs Lane en David van Rooij van The Voice of Holland.

Intussen kijken we terug op een hele geslaagde dag: het was heel sfeervol, er was veel positieve energie, er waren mooie interviews, prachtige muzikale optredens, ruim 90 bezoekers en we hebben ruim €34.000 aan donaties ontvangen om ons aanbod voor onze doelgroep – mensen met kanker en hun dierbaren – te kunnen continueren.