Creatieve workshop kettingen maken bij THHA

Op 24 juni wordt de workshop kettingen maken gegeven in het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA). Tijdens de workshop kun je zelf een ketting maken onder begeleiding van sieradenontwerpster Jannie Mulder. Iedereen die met direct of indirect met kanker te maken heeft gehad is welkom, komt u ook?

Tijdens de workshop worden kettingen gemaakt door kralen van diverse materialen en kleuren op staal-, koper- of veterdraad te rijgen. De deelnemers hoeven zelf niets mee te nemen, alle materialen en gereedschappen zijn aanwezig. Een ketting die zelf is gemaakt kan een persoonlijk geschenk worden aan jezelf of een verrassing voor iemand anders. Iedereen is van harte welkom, ongeacht of men wel of geen ervaring heeft met het maken van sieraden.

Creatief bezig zijn kan een aangename prikkel zijn in de zware, door kanker gekenmerkte, tijd. Creativiteit vereist focus op het hier en nu en kan daardoor een goede afleiding zijn. Ook kan het bijdragen aan acceptatie van de situatie. De workshop is een vorm van ondersteuning voor mensen tijdens het ziekteproces of voor hen die geconfronteerd zijn met een naaste die kanker heeft.

Datum bijeenkomst: 24 juni
Tijd: 13.30 -16.00 uur
Kosten: 5 euro

Voor aanmelding en informatie: 033-4655227 of email info@thha.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht