Businessloop Amersfoort: hét sportieve netwerk evenement van Amersfoort en omstreken

Met honderden enthousiaste lopers en vele sponsorbijdragen uit het bedrijfsleven, haalt Businessloop Amersfoort elk jaar een grote financiële bijdrage binnen voor het goede doel: Het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Sportief netwerken
Tijdens de businessloop komen werknemers en bedrijven uit Amersfoort en directe omgeving op een ontspannen en sportieve wijze met elkaar in contact. Het is een recreatieve loop op de unieke locatie van Het Nieuwe Eemland voor mannen en vrouwen van jong tot oud. Je hoeft geen getrainde hardloper te zijn om deel te nemen.

Teamgeest
Door gezamenlijke deelname en voorbereiding aan de loop, kan Businessloop Amersfoort een bron van inspiratie zijn en de teamgeest binnen uw bedrijf versterken. De volgende editie staat voor 27 juni 2014 op de planning. Samen met uw steun en sportieve inzet kunnen we er weer een succesvol evenement van maken. Wilt u Stichting Businessloop Amersfoort en het Toon Hermans Huis Amersfoort ook steunen? Er zijn diverse sponsormogelijkheden.

Doe ook mee en meld u alvast aan met een team via info@businessloop.nl of bekijk de site van Businessloop Amersfoort voor meer informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht