Borstkankermaand: THHA in Sauna Soesterberg

Borstkanker… een keerpunt in je leven. Een episode die veel verandert: de manier waarop je in het leven staat, de balans tussen spanning en ontspanning, je kijk op hoofd- en bijzaken in het leven, de beleving van je eigen lichaam…

Een avond ontspannen

Oktober is borstkankermaand. Een goede aanleiding voor Sauna Soesterberg, het UMC Utrecht en Meander Medisch Centrum om u uit te nodigen voor een avondje genieten. Dit is de tweede editie van dit evenement: in 2013 hebben 190 vrouwen het geweldig naar hun zin gehad. Neem gezellig een zus, vriendin of buurvrouw mee.

Een wellnessavond met sauna, ontspanningsmassage, een workshop uiterlijke verzorging/make-up, zwemmen, bijkletsen met vriendin of zus… misschien niet het eerste idee dat bij je opkomt als je borstkanker hebt of hebt gehad. Maar waarom niet? In een veilige omgeving, met vrouwen onder elkaar die hetzelfde hebben meegemaakt. Dat kan een ideale manier zijn om te genieten van de weldadige ontspanning. Badkleding mag, maar hoeft niet.

welnessswelnesssss

Meer dan sauna

De toegang tot de sauna, ook voor één vrouwelijke introducée, en een welkomstdrankje krijgt u van ons. Wilt of kunt u geen gebruik maken van de sauna? Geen probleem. Er is genoeg te doen. Wat denkt u van (gratis) workshops over uiterlijke verzorging, smoothie maken, aquafit of een klankschalensessie? Het kan allemaal. U kunt er ook voor kiezen om tegen het normale tarief een heerlijke ontspanningsmassage of beautybehandeling te nemen. Meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en reservering hiervan vindt u op de website. En ook wie gewoon in het gezellige restaurant wilt bijkletsen: welkom!

Twijfelt u of u gebruik kunt maken van de sauna? Raadpleeg dan voor de zekerheid uw arts of verpleegkundige. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan. Inschrijven kan tot uiterlijk 25 september via www.saunasoesterberg.nl/borstkankerwellness of 033 462 24 60, het THHA al aanwezig zijn met een informatiestand.

Het adres is Sauna Soesterberg, Amersfoortsestraat 105, 3769 AJ Soesterberg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Terug naar het nieuwsoverzicht