Benefietavond voor Toon Hermans Huis

De tafel- en ticketverkoop is gestart!

Op vrijdagavond 23 juni 2017 vindt het benefiet Toon in the House plaats in de AFASzaal van Flint in Amersfoort. Een groots vijf-gangendiner, gevolgd door een evenzo groots concert met diverse bekende landelijke artiesten. De opbrengst is voor het Toon Hermans Huis, dat ondersteuning biedt bij & na kanker.

Het belooft een bijzondere avond te worden dat is zeker. Vijf gerenommeerde koks bereiden een 5-gangendiner voor het bedrijfsleven, terwijl er genoten kan worden van een programma op maat.

Toon-in-the-house

LogoTooninthehouse‘s Avonds treden diverse Nederlandse artiesten op tijdens het concert, dat voor iedereen toegankelijk is. Flint biedt hiervoor de locatie bij uitstek en maakt als begunstiger mede mogelijk om het diner en het concert onder 1 dak te organiseren. Het programma heeft veel verrassingen in petto, welke de komende weken deels onthuld worden op www.tooninthehouse.nl. Wil je verzekerd zijn van een plek? Vanaf heden kan je als bedrijf een stoel/tafel kopen (inclusief toegang tot het concert) of als particulier een ticket kopen voor enkel het concert. De opbrengst komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA).

Pyscho-oncologische zorg

THHA is er voor patiënten èn hun naasten. De Stichting helpt met psycho-oncologische zorg en activiteiten om de eigen veerkracht te hervinden. Het muzikale benefiet wordt georganiseerd door Marcel Fisser (muzikant & bandleider), initiatiefnemer Boudewijn Coert (eigenaar/kok Toko BoCo) en Sanne Lacor (algemeen coördinator Toon Hermans Huis). Sanne Lacor: “Als goede doelenorganisatie zijn we afhankelijk van giften en donaties. Toon in the house levert een belangrijke financiële bijdrage om ons werk te kunnen doen, maar laat bovenal regio Eemland weten dat we er zijn! Niet iedereen weet de weg naar het Toon Hermans Huis te vinden. Een evenement als deze draagt bij aan onze vindbaarheid. Zodat we nog meer mensen die ons nodig hebben kunnen ondersteunen, want daar draait het om!”

Kijk voor tickets en meer informatie op www.tooninthehouse.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht