Maak van vrijdag de 13e jouw- en onze ‘geluksdag’

Wegens het geweldige succes van vorig jaar, organiseert het Toon Hermans Huis Amersfoort ook dit jaar weer een 4 gangen benefietdiner met heerlijke wijnen op vrijdagavond 13 december van 18 tot 22 uur in het prachtige Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Samen met de leerlingen van Hotelschool van het MBO Amersfoort en hun begeleiding (waaronder Mariska Jacobi) gaan wij weer een mooi evenement organiseren, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Verkoop van dinertafels en stoelen

We gaan tafels (€ 2.500) en losse stoelen (€ 250) verkopen,
Ook voor dit Benefiet diner vragen we weer jullie hulp en inbreng. In de eerste plaats om het event in je netwerk bekend te maken… Misschien wil je zelf deelnemen of ken je mensen voor wie het benefietdiner interessant is? De opbrengst van de verkochte tafels en stoelen is een substantiëel onderdeel van de uiteindelijke opbrengst.

Veiling en Loterij

Ook dit jaar zoeken wij mooie veilingitems en loterijprijzen. Heb jij suggesties, kun jij iets aanbieden of ken jij een bedrijf die daar positief aan kan bijdragen? Alles is welkom!

Kerstkoor

Houd je van zingen?
Tijdens het Benefietdiner kan jij je stem laten horen met het samengestelde Kerstkoor!
Op zaterdag 7 december studeren we samen onder begeleiding van Hannie Slingerland, (een beroemde operazangeres en koordirigent), kerstliedjes en carols in, die we als koor op vrijdag de 13e tijdens het diner ten gehore gaan brengen.

Je hoeft geen ervaring te hebben… als je er maar plezier in hebt!

Gasten en vrijwilligers kunnen zich aanmelden via mailbericht onder vermelding van Kerstkoor.

Meer informatie kun je opvragen via mail: Carolien.vandermoolen@thha.nl