Ben jij onze nieuwe gastvrouw of gastheer?

Het Toon Hermans Huis Amersfoort is op zoek naar een gastvrouw/heer die op vrijwillige basis voor 4-8 uur per week het team wil versterken.

Werkzaamheden
De gasten van het THHA zijn mensen met kanker en hun naasten. Als gastvrouw/heer ontvang je bezoekers en zorg je ervoor dat ze zich welkom voelen. Je geeft informatie over de activiteiten die in het huis plaatsvinden. Ook voer je gesprekken met gasten over hetgeen hen bezig houdt in relatie tot kanker.

Het is belangrijk dat gasten zich thuis voelen. Het verzorgen van koffie en thee en lichte huishoudelijke werkzaamheden als opruimen behoren hier ook bij.

Profiel
Als gastvrouw/heer ontvang je gasten. Dat vraagt om een houding van gastvrijheid, aandacht, respect en betrokkenheid. Daarnaast beschik je over vaardigheden als luisteren, doorvragen en samenvatten en heb je een open houding naar de ander toe en beschik je over empathisch vermogen.

Wat biedt het Toon Hermans Huis jou?
Wij bieden werk dat er toe doet, in een veilige en warme omgeving. Je maakt actief deel uit van een team van gastvrouwen/heren. Je werktijden zijn in overleg.
Als gastvrouw/heer volg je een interne basistraining in het voeren van een psycho- sociaal gesprek en leer je over de verschillende verwerkingsstijlen bij kanker.

Aannameprocedure
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Nuyten, Algemeen coördinator via telefoonnummer (033) 465 52 27 . Stuur je motivatie met relevante ervaring en/of opleiding per e-mail naar Maarten.Nuyten@thha.nl

Meer vacatures bekijken

Terug naar het nieuwsoverzicht