Aandacht voor inloophuizen tijdens TV-actie KWF

Op 19 augustus besteedde het KWF tijdens de TV-actie ‘Nederland staat op tegen kanker’ speciale aandacht aan de inloophuizen.

Cabaretières Tineke Schouten en Martine Sandifort brachten in de uitzending een bezoek aan het Toon Hermans Huis Amersfoort. Beiden waren onder de indruk van het belangrijke werk van het inloophuis en van de belangeloze inzet van de vrijwilligers. Ook kwamen er verschillende gasten aan het woord. Zij vertelden dat niet alleen de patiënt zelf, maar juist ook partners en kinderen hier ondersteuning vinden om hun kracht te hervinden. 

Tijdens een speciale voorstelling in De Flint werden de vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Amersfoort door Tineke Schouten, Martine Sandifort, Stefano Keizers en Philippe Geubels in het zonnetje gezet met een Toon Hermans-medley. Indirect werden hiermee alle 4500 vrijwilligers van de IPSO inloophuizen geëerd.

Bekijk hieronder alle fragmenten van het bezoek aan het Toon Hermans Huis Amersfoort, het maken van de voorstelling en het optreden in De Flint.

Terug naar het nieuwsoverzicht