325 hardlopers zamelen 20.250 euro in voor het THHA!

Afgelopen vrijdag vond de dertiende editie van Businessloop Amersfoort plaats. 325 enthousiaste hardlopers hebben maar liefst 20.250 euro verzamelt met het rennen van 5 of 10 kilometer voor het goede doel, namelijk het Toon Hermans Huis Amersfoort!

Diezelfde dag renden honderden kinderen van Het Nieuwe Eemland hun ‘Run for life’-hardloopwedstrijd. De gezamenlijk opbrengst van beide hardloopwedstrijden leverde een recordopbrengst op. Liesbeth Groot nam namens het THHA de cheque van 20.250 euro in ontvangst.

Martin Bauman, bestuurslid van Businessloop Amersfoort: “Het is fantastisch om te zien dat we op deze manier een hele mooie bijdrage kunnen leveren aan een Amersfoorts goed doel. Daarbij is het mooi om te zien dat we met zo’n 500 aanwezigen op deze middag misschien wel de grootste vrijdagmiddagborrel van Amersfoort zijn.”

Businessloop Amersfoort is een evenement waar werknemers van bedrijven en instellingen uit Amersfoort en directe omgeving op een ontspannen en sportieve wijze met elkaar in contact komen. Het is een recreatieve loop voor mannen en vrouwen van jong tot oud, met afstanden van 5 km en 10 km. Het event wordt op het terrein van Het Nieuwe Eemland gehouden. Door gezamenlijke deelname en voorbereiding aan de loop, wil de Businessloop Amersfoort een bron van inspiratie zijn en het teamgevoel binnen bedrijven versterken.

Terug naar het nieuwsoverzicht