#033discofever met het Toon Hermans Huis als goed doel

Van spontaan idee tot een heus dansfeest voor een goed doel. Dat is kort gezegd #033discofever dat vrijdag 30 januari in de Marienhof in Amersfoort gehouden wordt.

Vanaf 20.00 uur gaan de voetjes van de vloer en wordt het met muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s een feest der herkenning. Gasten kunnen via Facebook hun favoriete nummers opgeven waarmee nu al een hele mooie playlist ontstaan is.

Ook hebben zich twee ervaren muzikanten aangeboden die hoorden van dit initiatief. Tijdens de avond zal Vintage, met de Amersfoortse zangeres Sylvia Siegmund, live te zien zijn met een speciale versie van I Want You Back van de Jackson 5.

De baten van #033discofever komen volledig ten goede aan het Toon Hermans Huis. Dit is een charitatieve instelling die met vele vrijwilligers bergen werk verzet voor mensen die met de ziekte kanker te maken hebben.

Het THHA wil open zijn over kanker. Dat past bij de huidige tijdgeest en is een manier om de naamsbekendheid te vergroten en ook jongere mensen bekend te maken met het gedachtegoed van het Toon Hermans Huis.

Tickets voor deze speciale avond uit zijn online te bestellen en ook ‘s avonds aan de entree van de Marienhof verkrijgbaar.

  • Waar : Kleine Haag 2, Amersfoort
  • Waneer: vrijdag 30 januari
  • Tijd: 20.00 tot 01.00 uur
  • Entree: € 15,-

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht