Word vrijwilliger

vrijwilligersDe inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor onze organisatie. Wilt u een steentje bijdragen? Het THHA kan uw hulp goed gebruiken.

Wat kunt u doen als vrijwilliger?
Gasten ontvangen en informeren als gastvrouw/heer
Het werk van THHA online promoten
Ondersteuning interne organisatie

Gasten ontvangen en informeren als
gastvrouw/heervrijwilligers THHA

De gasten van het THHA zijn mensen met kanker en hun naasten. Als gastvrouw/heer ontvangt u gasten en zorgt u ervoor dat ze zich welkom voelen. U geeft informatie over de activiteiten die in het huis plaatsvinden. Ook voert u gesprekken met gasten over hetgeen hen bezig houdt in relatie tot kanker. Lees meer

 

Het werk van THHA online promoten

THHA is ook online op social media aanwezig, zoals Facebook, Twitter en YouTube . U kunt online uw meningen, ervaringen en ideeën delen met anderen en met ons.

En dat niet alleen. U kunt ons ook actief helpen door THHA onder de aandacht te brengen. Hoe?
Volg, share, like, deel en join THHA op social media om ons nieuws en onze activiteiten te verspreiden.

Zo steunt u ons werk en laat u aan uw vrienden en volgers zien dat u ondersteuning bij kanker belangrijk vindt. Uw hulp is onmisbaar om zoveel mogelijk mensen die ondersteuning te kunnen bieden die zij nodig hebben!

Ondersteuning interne organisatie

We zijn op zoek naar vrijwilligers die onze interne organisatie willen ondersteunen op het gebied van PR & Communicatie, Fondsenwerving of de organisatie van activiteiten. Klik hier voor actuele vacatures.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel of mail dan naar Maarten Nuyten, algemeen coördinator: maarten.nuyten@thha.nl of 033 4655227