Yoga tijdens ontmoetingsavond voor jonge mensen met of na kanker

Dinsdagavond 7 januari 2014 kunnen jonge mensen die kanker hebben of hebben gehad elkaar ontmoeten tijdens de inloopavond in het THHA. Leeftijdsgenoten tussen de 18 en ± 45 jaar zijn van 20.00 tot 21.30 uur welkom om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Deze keer komt yoga docente Yolande Kylstra van Adem een yogales verzorgen. Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Het beoefenen van yoga kan de kwaliteit van leven voor (ex)kankerpatiënten in hun moeilijke tijd helpen verbeteren. Beter leren ontspannen is bij ziekte van groot belang.

De ontmoetingsavonden in het THHA zijn bedoeld om leeftijdsgenoten die kanker hebben of hebben gehad met elkaar in contact te brengen. In een veilige sfeer kunnen zij met elkaar delen hoe zij leven met en na kanker. Onderwerpen van gesprek kunnen zijn: Wat voor effect heeft deze ziekte op je relaties? Hoe ga je om met werk, studie, seksualiteit, een nieuwe liefde, kinderen, een onvervulde kinderwens, een veranderd uiterlijk, heftige gevoelens, je toekomstbeeld, fysieke (late) gevolgen van de ziekte, enzovoort.

Deelname aan de inloopavond is kosteloos.

Aanmelden kan telefonisch:  033 – 4655227

Terug naar het nieuwsoverzicht