Workshop ‘Zin in Kleuren’ (23 mei)

In deze workshop kun je heerlijk ongedwongen gaan kleuren. Marja van ‘t Wel, auteur van kleurboeken voor volwassenen geeft de workshop in het Toon Hermans Huis en komt met kleuren en tips en een gesprek met inhoud.

Wil je graag ontspannen kleuren met een knipoog naar binnen? Balanceren met dieren? En heb je hier tips en ondersteuning bij nodig? Of gewoon ongedwongen komen kleuren en e.v. in gesprek gaan met elkaar? Ontmoeten, verbinden en verdiepen? De reflectievragen die verbonden zijn aan de thema-kleurplaten nodigen hiertoe uit. Maar niets MOET! Als je zelf op welke wijze dan ook te maken hebt, of hebt gehad met kanker, dan is deze workshop een echte aanrader.

 

Zin in kleuren voor stichting Kanker in beeld (408x640)

Marja van ‘t Wel (www.hetpalet.nl) en Patricia Deiters(Stichting Kanker in Beeld)

Marja van ‘t Wel

Marja van ’t Wel werkt al 15 jaar als kunstzinnig inspirator en coach in haar atelier in Amersfoort. Daarnaast geeft ze trainingen voor hoog sensitieve mensen. Ze reikt tips & tools aan om kwaliteit van leven en werken te verrijken en te balanceren. Creatieve werkvormen en kunstzinnige vorming zijn de sleutels tot een leven vanuit passie en balans. Haar kleurboeken ZIN IN KLEUREN met prikkelende vragen hebben een award ontvangen voor het beste creatieve boek met inhoud. Deel 3, ZIN IN KLEUREN IN ALLE SEIZOENEN verscheen op 14 april 2016. Kijk voor meer informatie over Marja en haar activiteiten op haar website: (www.hetpalet.net).

Datum workshop: maandag 23 mei
Tijd: 13.30-16.00 uur
Kosten: € 7,50
Inschrijven: Graag van tevoren
Informatie & inschrijven via: tel. 033 4655227 of info@thha.nl
Maximum aantal deelnemers: 10

 

Terug naar het nieuwsoverzicht