Workshop: Vertrouwen, wat betekent dat voor mij? (28 mei)

In deze workshop gaan we met elkaar van gedachten wisselen over vertrouwen, zelfvertrouwen of het gebrek daaraan. Ervaren dat vertrouwen voor ieder anders kan voelen, maar bovenal dat je jezelf mag zijn en erop kunt vertrouwen dat dat goed genoeg is!!

Workshopgever Sandra Henken
“Ik heb een eigen atelier aan huis waar ik coach ben voor mensen die levensvragen hebben. Ik heb ook verschillende groepen begeleid met thema’s zoals dit thema van hierboven. Ik werk vooral met een verscheidenheid aan creatieve middelen.”

Over de workshop
Henken legt uit wat de workshop inhoudt: “Graag start ik met jullie met een kort rondje praten over vertrouwen. Je krijgt van mij wat achtergrondinformatie over vertrouwen en ook over zelfvertrouwen. De spreuk van de middag is: Ik mag gewoon mezelf zijn en erop vertrouwen dat dat goed genoeg is!

Ik zal een korte meditatie met jullie houden. Daarna gaan we creatief aan de gang met stenen. Je bent verbaasd? Vertrouwen is een eigenschap die te maken heeft met bouwen: soms bouw je op, soms breekt het af en moet je opnieuw beginnen met bouwen. Je krijgt van mij een basissteen aangereikt waarop je mag bouwen en jij bepaalt zelf welke stenen je gebruikt om te bouwen en hoe die stenen er uit zien. Geef ze een kleur of teken dat staat voor een element dat bij jou vertrouwen opbouwt of versterkt.

We laten de werkstukken aan elkaar zien en wie wil mag er iets over vertellen. Tenslotte doen we nog wat oefeningen in vertrouwen en die heet bv. De dans van de stille beweging en Elkaars tegenhanger. En natuurlijk praten we samen na wat deze middag je bracht!”

Datum workshop: dinsdag 28 mei 2019
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Regentesselaan 39, Amersfoort
Materialen: Verschillende maten stenen, acrylverf.
Kosten: € 7,50
Is inschrijven nodig? Ja, via info@thha.nl/033 4655227
Maximum aantal deelnemers: 8, graag een even aantal.

Terug naar het nieuwsoverzicht