Workshop ‘Kristal met kleurpotlood’ (9 december)

In deze workshop gaan we een mooi lichtsymbool tekenen met kleurpotlood.
Met kleurpotlood bouw je een geometrische figuur vanuit een hexagram oftewel zesster. De figuur kleur je op een speciale wijze in zodat een kristal ontstaat. Je werkt met een passer, geodriehoek, kleurpotloden en mooi tekenpapier. Er wordt aandacht besteedt aan kleurtechniek. Je bouwt het geheel stap voor stap op en wordt daar zo nodig ook stap voor stap in begeleid.

Over Sonja Schoppers

De workshop ‘Kristal met kleurpotlood’ wordt gegeven door tekendocente Sonja Schoppers. Naast veel teken- en schildercursussen en workshops, heeft zij de opleiding tot tekentaaldocent gevolgd aan de  “Kolam, opleiding genezend tekenen, tekenschool voor kunst en communicatie”  in Zutphen. Hier is zij enthousiast geraakt over het feit dat datgene wat ze altijd zo graag doet, namelijk tekenen, niet alleen hele mooie resultaten kan opleveren, maar ook zeer verrassend snel tot nieuwe inzichten kan leiden over jezelf.
Hoewel zij dit nog steeds heel bijzonder vindt, is zij zich in de cursussen en workshops steeds meer gaan toeleggen op het overbrengen van tekenvaardigheden en tekentechnieken. Kijk voor meer informatie op haar website: http://atelier-de-ontdekking.nl/.

Datum workshop:  9 december
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Regentesselaan 39, Amersfoort (t.o. station Amersfoort)
Kosten: € 7,50
Is inschrijven nodig. Ja
Inschrijven: tel 033 4655227/e-mail: info@thha.nl
Maximum aantal deelnemers:  10

Terug naar het nieuwsoverzicht