Workshop ‘Schrijven bij een dierbaar voorwerp’ (16 februari)

In deze workshop gaat u schrijven bij een meegebracht voorwerp.

We starten met korte, speelse oefeningen om de pen los te maken. Daarna wordt stap-voor-stap het schrijven van een verhaal bij het door u gekozen voorwerp opgebouwd. We sluiten af met een dichtvorm. Na iedere schrijfronde is er de mogelijkheid om voor te lezen, maar dat hoeft niet.

Over Maria Baelde, workshopgever

Na een loopbaan in de zorgsector maatschappelijke dienstverlening werkt Maria Baelde vanaf 2015 met veel plezier met mensen die willen schrijven over hun leven. Via workshops, een cursus en individuele coaching begeleidt zij mannen en vrouwen bij het vastleggen op papier van waardevolle herinneringen. Voor meer informatie over Maria Baelde: www.hetschrijfkleed.nl

Doel workshop

Plezier in het schrijven bij een meegebracht voorwerp, het naar boven halen en vastleggen op papier van waardevolle herinneringen, het delen met anderen door voor te lezen.

Zelf meenemen

Uw prettigst schrijvende pen en een schrift of schrijfpapier. Bij het kiezen van een voorwerp kunt u denken aan iets wat voor u een bijzondere waarde heeft. Een andere mogelijkheid is om eens rond te kijken in uw huis en dát mee te nemen waar uw aandacht sterk naartoe trekt.

• Datum bijeenkomst: vrijdag 16 februari 2018
• Tijd: 13.30 – 16.00
• Kosten: € 7,50
• Max. aantal deelnemers: 6
• Waar: Regentesselaan 39, t.o. CS Amersfoort
• Graag aanmelden van tevoren: tel. 033 4655227/info@thha.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht