Workshop: Dansmeditatie, zijn en bewegen met jouw levensstroom (24 november)

Iedereen kan dansen. Leeftijd of lichamelijke beperkingen hoeven geen belemmering te zijn. Je kunt helemaal je eigen tempo bepalen. Er is altijd een deel van je lichaam dat wil of kan bewegen.

We bewegen ontspannnen op muziek. Je beweegt op jouw manier, met jouw energie, met jouw mogelijkheden en beperkingen. We nodigen je uit mee te bewegen met je eigen natuurlijke stroom, je innerlijke dans te ervaren en alles wat er is door je heen te laten stromen.  We eindigen in stilte, in meditatie. Als je het fijn vindt is er na de workshop de gelegenheid om je ervaringen via tekenen of schrijven op papier te zetten.

Achtergrond workshopgevers (Mati Engwerda & Liesbeth Broers)

mati-engwerdaMati Engwerda (foto links): “Rond mijn 24e kwam ik voor het eerst in aanraking met een andere vorm van dansen dan stapjes of vorm. Ik ervoer hoe het was om totaal in de dans op te gaan. Daar kwam een diepe ontspanning en overgave in vrij die ik nog niet kende. De combinatie van genieten en het helende effect van de dans, bracht me thuis in mezelf.
Sinds 1998 geef ik les in binnen en buitenland.” Voor meer informatie kijk op Mati’s website.

liesbeth-broersLiesbeth Broers: “Dansen heeft mij altijd veel energie gegeven. Toen in 2014 bij mij borstkanker werd geconstateerd heb ik geleerd anders te dansen, dichter bij mezelf, helemaal van binnenuit, soms alleen van binnen. Het mooie van de dans vind ik dat het je in contact brengt met je eigen levensstroom; in het hier en nu, los van je verhaal. Je kan met alles bewegen.
Sinds 2016 geef ik ook dansmeditatielessen. Mijn eigen ervaring dient daarbij als inspiratie. Ik word opgeleid en begeleid door Mati Engwerda.”

Datum : vrijdag 24 november 2017
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Regentesselaan 39, Amersfoort (t.o. Centraal Station)
Kosten: € 7,50
Is inschrijven nodig? Inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel gewenst, via: info@thha.nl of tel 033 4655227
Maximum aantal deelnemers:  8 tot 10 deelnemers

Terug naar het nieuwsoverzicht