Waarom ik? Ontmoetingsavond voor AYA’s (8 november)

Het Toon Hermans Huis organiseert op 8 november een ontmoetingsavond voor jonge mensen (18-35 jaar) die geconfronteerd worden met kanker.

Hier kun je ervaringen uitwisselen en kennis op doen. Kanker kan iedereen treffen, maar toch bestaat het beeld dat het voornamelijk bij oudere mensen voorkomt. Daarom kan het extra hard aankomen als je jong bent en je met kanker te maken krijgt. Je staat in de bloei van je leven en vraagt je af waarom jou dit overkomt? Praten met lotgenoten helpt voor velen bij de acceptatie en verwerking. Ervaringsdeskundigen weten wat je doormaakt en kunnen misschien helpen met tips over hoe om te gaan met bepaalde situaties. Tijdens deze avond biedt het THHA een veilige omgeving waarin lotgenoten vrij met elkaar kunnen praten. De onderwerpen bepaal je zelf. Thema’s kunnen zijn het veranderende uiterlijk, de uitwerking op relaties, seksualiteit of hoe om te gaan met werk.

Ben je tussen de 18-35 jaar en wil je andere jonge mensen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen, loop dan eens binnen. En neem gerust iemand mee als je dat prettig vindt.

Wanneer: dinsdag 8 november van 20.00-21.30 uur
Waar: Regentesselaan 39, 3818 HH tegenover station Amersfoort CS
Aanmelden: Graag vooraf via tel. 033 4655227 (van 9.00-16.30 uur) of info@thha.nl
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten

Terug naar het nieuwsoverzicht