Verwenavond (2 februari)

In het Toon Hermans Huis wordt donderdag 2 februari 2017 een verwenavond georganiseerd voor mensen die zelf of in hun naaste omgeving met kanker te maken hebben.

Tijdens deze gezellige avond wordt u door enthousiaste professionals in de watten gelegd met een aantal korte, ontspannen behandelingen, zoals massage, voetreflex, schoonheidsbehandeling, pedicure, manicure en kleuradvies. En er is natuurlijk veel ruimte voor lotgenotencontact.
Zowel mannen als vrouwen, die met kanker te maken hebben, alsook hun familieleden en vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom om zich te komen laten verwennen.

Wanneer: donderdag 2 februari 2017
Tijd: 19.00-21.00 uur
Waar: Regentesselaan 39, Amersfoort
Graag van tevoren inschrijven: tel 033 4655227/e-mail info@thha.nl

 

Wereldkankerdag 2017

Deze verwenavond wordt georganiseerd in het kader van Wereld Kanker Dag op 4 februari aanstaande. Overal ter wereld wordt dan aandacht besteed aan de ziekte waar uiteindelijk een op de drie Nederlanders in zijn of haar leven zelf mee te maken krijgt. Een ziekte die heel ingrijpend is, voor de persoon die kanker heeft maar ook voor zijn of haar omgeving.

Naastenwkd2017-web-groot

Aankomende 4 februari staan alle organisaties in Nederland die een rol spelen bij kanker, gezamenlijk stil bij alle NAASTEN van mensen geconfronteerd met kanker. Partners, kinderen, familieleden, goede vrienden, zij zorgen en begeleiden vaak intensief, met veel liefde en geduld maar ook met verdriet en met onzekerheid. Al deze naasten verdienen het om op deze ene dag even speciaal aandacht te krijgen.

Kijk op http://wereldkankerdag.nl/ voor activiteiten op deze dag in het hele land.

Terug naar het nieuwsoverzicht