Schilderen tijdens ontmoetingsavond voor jonge mensen met en na kanker

Dinsdagavond 4 februari 2014 kunnen jonge mensen die kanker hebben of hebben gehad elkaar ontmoeten tijdens de inloopavond in het THHA. Leeftijdsgenoten tussen de 18 en ± 45 jaar zijn van 20.00 tot 21.30 uur welkom om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Deze keer komt Evelien Kooloos (www.teampaint.nl)een creatieve avond verzorgen. Ze komt dan met verschillende ideeen zodat je kunt kiezen wat je leuk vindt om te schilderen.

De ontmoetingsavonden in het THHA zijn bedoeld om leeftijdsgenoten die kanker hebben of hebben gehad met elkaar in contact te brengen. In een veilige sfeer kunnen zij met elkaar delen hoe zij leven met en na kanker. Onderwerpen van gesprek kunnen zijn: Wat voor effect heeft deze ziekte op je relaties? Hoe ga je om met werk, studie, seksualiteit, een nieuwe liefde, kinderen, een onvervulde kinderwens, een veranderd uiterlijk, heftige gevoelens, je toekomstbeeld, fysieke (late) gevolgen van de ziekte, enzovoort.

Deelname aan deze inloopavond is normaal kosteloos, maar nu 5 euro ivm materiaal kosten.

Gewoonlijk ben je van harte welkom zo binnen te lopen, maar voor deze speciale creatieve avond is het fijn als je je even wilt aanmelden.

Datum: 4 februari
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: € 5,- p.p. (inclusief materialen en consumpties)

Voor aanmelding en informatie bel 033-4655227 of email naar info@thha.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht