Speciale bijeenkomst voor overlevers van kanker(23 september)

Veel overlevers van kanker krijgen na hun succesvolle behandeling te maken met late gevolgen, die de kwaliteit van hun leven aantasten.

Voor hen organiseert Stichting OK een speciale bijeenkomst op zaterdag 23 september in het Toon Hermans Huis in Amersfoort, Regentesselaan 39 3818 HH Amersfoort (tegenover het NS- en busstation)

Programma

  • Joyce Vermeer van het Helen Dowling Instituut gaat met u in gesprek over wat kanker in een relatie teweeg kan brengen.
  • Ragna van Hummel van Re-turn bespreekt hoe inkomen en werk door kanker worden beïnvloed.
  • Sanne Schagen van het Nederlands Kanker Instituut vertelt over een van de meest onderschatte consequenties van bestraling en chemotherapie: geheugenverlies en gebrek aan concentratievermogen.
  • Jeroen Terlingen, voorzitter van Stichting OK informeert u over de toenemende aandacht voor de late gevolgen van (de behandeling van) kanker en wat dat voor u betekent.

De bijeenkomst begint om 10.30 uur met koffie en is uiterlijk 15.30 uur afgelopen. Voor een broodje wordt gezorgd. Aanmelden en nadere informatie via www.stichting-ok.nl of via 06 55172166

Terug naar het nieuwsoverzicht