Ontmoetingsmiddag voor nabestaanden (8 febr)

Op iedere 2e maandag van de maand van 13.30 tot 15.30 vindt in het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) een ontmoetingsmiddag plaats voor mensen die een dierbare verloren hebben aan kanker. Deze bijeenkomst vindt plaats onder begeleiding van Ellen Lith, gastvrouw in het THHA.

Steun en herkenning

Mensen die een naaste aan kanker hebben verloren, hebben vaak veel te verwerken. Niet alleen is er het definitieve afscheid, met alle heftige gevoelens die dat met zich mee kan brengen. Maar evenzeer betekent dit verlies dat er ook een einde is gekomen aan een vaak intensieve periode van ziek zijn en verzorging. Tijdens de bijeenkomst kunnen mensen in een vergelijkbare situatie met elkaar ervaringen uitwisselen en steun en herkenning vinden.

Luisterend oor

Het THHA wil graag een plaats zijn waar nabestaanden elkaar in informele sfeer kunnen ontmoeten. Er is tijd, ruimte en respect voor ieders persoonlijke ervaringen en wensen: Een luisterend oor, je verhaal vertellen, een verhelderende vraag, een ontspanningsoefening, ruimte voor stilte of wat ook maar behulpzaam kan zijn.
Voor deze ontmoetingsmiddag hoeft u zich niet van te voren aan te melden, u kunt gewoon binnen lopen.

Data: 8 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei, 13 juni, 13.30 – 14.30 uur

Voor meer informatie en andere activiteiten: tel. 033 46 55 227, info@thha.nl of www.thha.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht