Ontmoetingsgroep jongeren en jongvolwassenen

Als je kanker krijgt, verandert je leven ingrijpend.

Je lijf moet tijdens de behandelingen veel doorstaan. Daarnaast kan je overspoeld worden door gevoelens van angst, verwarring, verdriet en boosheid. Je maakt je misschien zorgen over de toekomst, je studie/werk of je kinderwens. Je kunt zoekende zijn naar wie je was , wie je nu bent en wat je in de toekomst wil zijn.

Misschien heb je te maken met kanker in je directe omgeving. Ook dit kan je dagelijks leven behoorlijk ontregelen en je onzeker maken over de toekomst. Je ervaringen delen met andere jongeren, die dergelijke ervaringen hebben meegemaakt, werkt helend en verzachtend.

In de ontmoetingsgroepen voor jongeren en jongvolwassenen vind je steun door jouw ervaringen te delen met andere jongeren, die met kanker te maken hebben in hun leven.

Het Toon Hermans Huis Amersfoort is er voor deze jongeren. Je komt in contact met lotgenoten die in een vergelijkbare situatie zitten. De ene keer bieden wij een speciale activiteit aan (bijvoorbeeld in het atelier, of we gaan samen een film kijken) en de andere keer zijn jullie vrij om te doen wat jullie willen (bijvoorbeeld muziek luisteren, creatief bezig zijn of spelletjes doen).

Voor ieder wat wils, vrijblijvend en vooral sámen. Het kost niets en je bent het hele jaar door welkom!

Er zijn verschillende groepen die eens per maand bij elkaar komen en eten dan allemaal met de pot mee.

Welke ontmoetingsgroep is speciaal voor jongeren en jongvolwassenen?

Jongeren groep 12-17 jaar

  • maandelijks op woensdag in de avond

Jongvolwassenen groep 17-25 jaar

  • maandelijks op woensdag in de avond

Aanmelden of meer informatie over de verschillende groepen en bijeenkomsten van het Toon Hermans Huis Amersfoort? Bel ons gerust op (033) 465 52 27 of stuur even een mail naar info@thha.nl

Deelname aan een ontmoetingsgroep is mogelijk na een intakegesprek.

Details

Begeleid door:

Arlette Kroon en Wieteke van Bekhoven

Eigen bijdrage:

geen

Toon Hermans Huis Amersfoort

Aanmelden kan via: info@thha.nl of via (033) 465 52 27