Ontmoetingsavond voor jonge mensen

Ontmoetingsavond voor jonge mensen met kanker (of die kanker hebben gehad) in het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Op 4 november 2014 komen jonge mensen (18-45 jaar) die te maken hebben met kanker bij elkaar in het Toon Hermans Huis Amersfoort om ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen.

Ik ben veel te jong voor kanker, waarom overkomt mij dit?

Kanker kan iedereen treffen, maar toch bestaat het beeld dat het voornamelijk bij oudere mensen voorkomt. Daarom kan het extra hard aankomen als je jong bent en je krijgt met kanker te maken. Je staat in de bloei van je leven, waarom overkomt mij dit? Praten met lotgenoten helpt voor velen bij de acceptatie en verwerking. Ervaringsdeskundigen weten wat je doormaakt en kunnen misschien helpen met tips over hoe om te gaan met bepaalde situaties.

Seksualiteit, een veranderend uiterlijk, relaties en andere thema’s

Tijdens deze avond biedt het THHA een veilige omgeving waarin lotgenoten vrij met elkaar kunnen praten. De onderwerpen bepaal je zelf. Thema’s kunnen zijn het veranderende uiterlijk, de uitwerking op relaties, seksualiteit of hoe om te gaan met werk.

Datum:     4 november 2014
Tijd:           20.00 – 21.30 uur
Kosten:    gratis
Waar:       Regentesselaan 39. Direct tegenover CS Amersfoort

Aanmelden hoeft niet, maar mag wel. Dat kan telefonisch via 033-4655227 of per email via info@thha.nl. Hier kunt u ook meer informatie opvragen over deze avond.

Terug naar het nieuwsoverzicht