Ontmoetingsavond jonge mensen met of na kanker

Dinsdagavond 1 juli organiseert het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) weer een inloopavond speciaal gericht op jongere mensen die kanker hebben of hebben gehad. Tijdens deze avond kunnen lotgenoten in de leeftijd tussen de 18 en 45 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen delen.

Kanker kan iedereen treffen, maar toch bestaat het beeld dat het voornamelijk bij oudere mensen voorkomt. Daarom kan het extra hard aankomen als je jong bent en je krijgt met kanker te maken. Praten met lotgenoten kan dan helpen bij de acceptatie en verwerking. Zij weten wat je doormaakt en kunnen misschien helpen met tips over hoe om te gaan met bepaalde situaties.

Tijdens deze speciaal op jongere mensen gerichte inloopavond wil het THHA een veilige omgeving creëren waarin lotgenoten vrij met elkaar kunnen praten. De onderwerpen bepaalt u zelf. Zo kunt u het bijvoorbeeld hebben over het veranderende uiterlijk, wat de uitwerking is op relaties en seksualiteit of hoe om te gaan met werk. Wij hopen dat het u goed doet om ervaringen en emoties met elkaar te delen en dat het u helpt in het proces van het achterlaten van de ellende, en graag zien wij u dan ook terug op deze avond!

 

Datum bijeenkomst: dinsdag 1 juli
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: gratis, aanmelden gewenst

Aanmelden kan telefonisch via 033-4655227 of per email via info@thha.nl.
Hier kunt u ook meer informatie opvragen over deze avond.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht