Levensverhalen schrijven: creëer een kleurrijk mozaïek van je leven (3 mei)

“Als opbouwwerker organiseerde ik o.a. trainingen en diverse workshops zoals creatief schrijven,” vertelt Nicolienne Wolff workshopgeefster van de workshop ‘Levensverhalen schrijven’.

“Na mijn pensioen ben ik zowel schilder als creatieve schrijfcursussen gaan geven. Wat betreft deze workshop: met korte opdrachten, aan de hand van bv een foto, een jeugdherinnering of een voorwerp, laat ik mensen een stukje van hun leven op papier zetten. Er wordt geschreven vanuit perspectieven, verleden, heden, ik en wij vorm of vanuit een onafhankelijk perspectief bv een voorwerp. Het worden als het ware een klein steentje in een mozaïek. Deze steentjes vormen een groot mozaïek. Foutloos schrijven is niet van belang je schrijf voor je zelf en de anderen worden deelgenoot van jou ervaringen waardoor er voor ook veel herkenning is.”

Datum workshop: 3 mei 2018
Locatie:Regentesselaan 39, Amersfoort
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Achtergrond workshopgever: Nicolienne Wolf ( 1944) Mijn beroep is senior opbouwwerker. Ik heb jaren als landelijk opbouwwerker en leidinggevende van de Samenlevingsopbouw bij JMW(Joods welzsijnswerk) gewerkt. In 2012 ging ik met pensioen en ben ik schilderlessen en schrijflessen gaan geven en heb ik bridge leren spelen. Ik woon bijna mijn hele leven in Amersfoort en ben gehecht aan deze plek.
Kosten: € 7,50
Is inschrijven nodig? ja
Inschrijven via: info@thha.nl of tel 033 4655227
Maximum aantal deelnemers: 8
Doel workshop: Op een speciale simpele manier beschrijven van ervaringen en herinneringen uit je leven en die met elkaar delen.
Opmerkingen: De workshop is geen therapie maar het kan wel therapeutisch werken.

Terug naar het nieuwsoverzicht