Koordag op landgoed ‘Noorderheide’ (2 september)

Onze eerste koordag na de zomervakantie (startdag) vindt plaats op 2 september 2016; we zijn dan welkom in het prachtige landhuis van landgoed ‘Noorderheide’ te Vierhouten.

Iedere 2 weken kun je meezingen in het koor ‘Zingen voor je leven’ in het Toon Hermans Huis Amersfoort. Nieuwe leden van harte welkom!

Het begin van een lied

Dat kanker niet het einde van het lied hoeft te betekenen, is gelukkig inmiddels een vertrouwde gedachte. Maar dat het ook het begin van een lied of zelfs van een heel repertoire kan zijn, is minder bekend. Zingen geeft ruimte om je emoties een plaats te geven en te verwerken. In een ontspannen sfeer proberen wij uit hoe de stemmen het best samen klinken. Daarna zingen we uit allerlei culturen verschillende liederen, onder leiding van dirigent Harry de Beer. Zingen voor je leven Amersfoort bestaat sinds 2003 en is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd. Zangervaring is niet nodig. De sfeer is ontspannen en de prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier. Zingen voor je leven is het landelijke korennetwerk van Kanker in Beeld.

Wanneer: om de week op vrijdagochtend van 10:00 -12:30 uur, check de agenda voor de eerstvolgende keer
Kosten: € 120,- per jaar
Begeleiding: dirigent Harry de Beer
Klik hier voor informatie over Zingen voor je Leven Amersfoort.
Meer informatie en aanmelden: Gert Kok, coördinator: tel. 033 2454195 of e-mail: zingenvoorjeleven.amersfoort@upcmail.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht