Kick off Jongeren PIT met graffiti workshop (28 september)

Op woensdag 28 september 2016 is er in Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) een Graffiti workshop voor alle jongeren die wel eens wat meer willen weten over Jongeren PIT.

Evelien Kooloos, van Teampaint, verzorgt de workshop graffiti.
Lekker met een spuitbus verf aan de slag. Hoe werkt dat? Wat kan je ermee? We gaan even naar andere straatkunst kijken en dan zelf aan de slag. We gaan onze nickname (schuilnaam) maken. Mondkapjes en schorten zijn aanwezig. Zorg zelf voor oude kleding en oude schoenen, die laatste kan je ook prachtig oppimpen trouwens die avond! Je gaat naar huis met een eigen werkstuk.

Meedoen?

Aanmelden voor de workshop kan bij Isabelle Storimans of Tamar van der Steen via e-mail info@jongerenpit.nl, of bij het THHA zelf, tel. 033 4655227. Iedereen tussen 12 en 18 kan geheel vrijblijvend meedoen. En vind je het allemaal toch wel erg spannend? Neem dan gerust een vriend of vriendin mee!

Jongeren Pit

Bij het THHA komt maandelijks een groep jongeren tussen de 12 en 18 jaar bijeen om te kunnen delen over het de ziekte of verlies van een dierbare. De groep noemt zichzelf Jongeren PIT. Want PIT heb je als je voor je gevoelens durft uit te komen! We starten met de reguliere Jongeren PIT op 5 oktober 2016 van 16.30-18.30 uur.

Wil je eens langs komen en zien of het wat voor je is. Kom gerust!

Wanneer : 28 september Kick off Graffiti workshop
Tijd: 18:30-20:30
Kosten: gratis
Info en aanmelden: info@jongerenpit.nl / 033 4655227
Waar: Regentesselaan 39, tegenover Centraal Station Amersfoort

Terug naar het nieuwsoverzicht