Kick-off bijeenkomst voor kidsgroepen: maquettes bouwen (16 september)

Op 16 september is er een kick-off bijeenkomst voor de kidsgroepen in het Toon Hermans Huis in Amersfoort. We gaan maquettes bouwen!

Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA) is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met kanker te maken heeft. Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom in het THHA voor ondersteuning.
Als een ouder of ander naast familielid kanker heeft, verandert er veel in het leven van iedereen die daarbij betrokken is. En nog meer wanneer de ouder of ander naast familielid komt te overlijden. Voor kinderen en jongeren kunnen eerder of later de spanningen, het verdriet en andere emoties, zich uiten in lichamelijke klachten en hun functioneren thuis of op school beïnvloeden. Meedoen aan een kidsgroep kan helpen in het omgaan met die emoties. Lees hieronder meer over de kidsgroepen.

Welke kidsgroepen zijn er?

Het THHA organiseert voor kinderen/jongeren die met kanker te maken hebben in hun gezin of familie de volgende groepen en activiteiten:
Voor kinderen 6-12 jaar:
KidsGroep: begeleiding voor kinderen met een ziek familielid zaterdag 12:15-13:45 uur.
KidsRouwgroep: rouwbegeleiding voor kinderen met een overleden familielid zaterdag 15:00-16:30 uur. Data? Ga naar www.thha.nl
KidsChillgroep: ontspannen/activiteiten voor kinderen uit beide groepen vrijdag 16.00-17.30 uur.
Data? Ga naar www.thha.nl

KICK-OFF (eerste keer na de vakantie): voor alle kidsgroepen op 16 september 2017 van 14.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer weten of je opgeven? Mail dan naar info@thha.nl  of bel naar 033-465522. Deelname is mogelijk na een intakegesprek.

Waar kunnen jongeren terecht?

Aanbod jongeren PIT 12-18 jaar:
Jongeren PIT is voor jongeren die in hun gezin te maken hebben met kanker of een familielid hebben verloren aan kanker. Meer info op www.jongerenpit.nl Je bent het hele jaar door welkom!

Terug naar het nieuwsoverzicht