JongerenPIT

Op woensdag 18 februari komen jongeren (12-18 jaar) die geconfronteerd worden met kanker bij elkaar.  Om te praten, te lachen, te zwijgen, te huilen en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst wordt begeleid door ervaren medewerkers van het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA).

Kanker: een klap in je gezicht
Voor jongeren kan het een heftige situatie zijn als zij te maken krijgen met kanker in hun omgeving. Zeker wanneer het om een van de ouders gaat. Hoe ga je er dan mee om? Wat kun je doen? Kanker roept veel vragen en emoties op. De bijeenkomsten in het THHA zijn laagdrempelig en de inhoud speelt volledig in op de behoeften van de jongeren.

Sterker worden
Het THHA biedt jongeren een steuntje in de rug. Ze kunnen terecht met vragen en van anderen horen hoe zij met hun situatie omgaan. Samen praten en samen bezig zijn heeft als doel ondersteuning te bieden en om jongeren sterker te maken om kunnen gaan met de situatie.

Kom jij ook?
Opgeven kan bij Isabelle Storimans via e-mail  isabelle@jongerenpit.nl Of bij het THHA zelf 033 – 4655227. Er is de mogelijkheid een vriend of vriendin mee te nemen, iedereen is welkom.

Datum:    18 februari 2015, eerstvolgende keer 18 maart.
Tijd:    16.30 – 18.00 uur
Kosten:    gratis, aanmelden gewenst
Waar:    Regentesselaan 39, t.o. CS Amersfoort

Terug naar het nieuwsoverzicht

Terug naar het nieuwsoverzicht