Duo Pianissimo bij Struinen in de Tuinen in het Toon Hermans Huis (12 juni)

Op 12 juni is het weer zover: in alle wijken van Amersfoort worden tuinen omgetoverd tot incidenteel podium. In elke tuin treedt een artiest op vastgestelde tijden drie keer 30 minuten op.

Duo Pianissimo komt bij ‘Struinen in de Tuinen’ optreden in het Toon Hermans Huis in Amersfoort. Carin Verhoeven is een zangeres die al haar hele leven zingt, vooral voor haar eigen plezier. Met pianist Ronald van Eunen vormt ze het duo Pianissimo. Heerlijke easy listening, old school jazz maar ook Nederlandstalige kleinkunst staat op het repertoire. Aangename, rustige muziek die voor een ontspannen sfeer zorgt.

Nadat ze toevallig bij een musicalgezelschap terecht kwam, is het balletje gaan rollen. Haar optreden tijdens een aantal musicalvoorstellingen in Nijkerk maakte veel reacties los. Daarop besloot ze om meer met haar talent te gaan doen en volgde professionele zanglessen bij de zangschool van Claudia Streza. Steeds meer werd duidelijk dat Carin begiftigd is met een prachtige kristalheldere stem die rechtstreeks binnenkomt in het hart van de luisteraars. Steeds vaker werd ze gevraagd om op te treden en telkens met succes. Haar stem komt het best tot z’n recht in het easy listening repetoire. Aangename, rustige muziek die voor een ontspannen sfeer zorgt.

Solo verzorgt Carin optredens in woonzorgcentra waar ze de bewoners een gezellige muzikale tijd biedt met herkenbare Nederlandstalige en Engelstalige meezingers, een praatje en veel humor. Daarnaast zingt ze graag bij andere gelegenheden het easy listening jazz repertoire.

Verder is ze leadzangeres bij Dans & Swingband Laren en de Amersfoortse politiebigband Pro-motion, en sinds oktober 2015 leadzangeres bij Beezzzty Bigband Velp. Ook vormt ze het duo Twice a Lady met Gerda en samen zingen ze in o.a. woonzorgcentra. Hierbij krijgt het Nederlandse lied de aandacht naast de golden oldies in het Engels.

Datum: 12 juni: 13.45 – 15.15 – 16.45
Waar: Toon Hermans Huis, Regentesselaan 39, 3818 HH Amersfoort
Meer info over: Struinen in de Tuinen

Terug naar het nieuwsoverzicht