Benefietfeest 26 juni 2015: Een Nieuwe zomer – Let’s make some memories!

Op 26 juni 2015 organiseert de Annemiek van Hoogevest Foundation samen met het Toon Hermans Huis Amersfoort een bijzonder benefietfeest om een mooie bedrag in te zamelen voor het Toon Hermans Huis Amersfoort en Barcode for Life. De verkoop van de kaarten startte tijdens Proef Amersfoort.

De avond vindt plaats op de bijzondere locatie het leerhotel ‘Het Klooster’ in Amersfoort. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de doelen.

Let’s make some memories
Onder het motto: ‘Let’s make some memories’ krijgen de gasten vanaf 19.00 uur een avond vol entertainment aangeboden. Naast een fantastisch culinair walking diner en verschillende dranken wordt gezorgd voor live muziek, een dj en surprise acts. Onder andere zangeres Abke Bruins en presentator Patrick Lodiers maken hun opwachting.

Eerste tafel voor 2000 euro
Tijdens Proef Amersfoort is de eerste tafel geveild. Deze ging voor 2000 euro weg. Uiteraard is dat pas het begin. Er zijn nog tafels aan de dansvloer beschikbaar.
Ook interesse? Een VIP-tafel voor 10 personen is verkrijgbaar voor 1500 euro. Entree voor de avond kost per persoon 100 euro. Kijk op www.nieuwezomer.eventbrite.nl of stuur een mail naar info@annemiekfoundation.nl

Open over kanker
De Annemiek van Hoogevest Foundation is in 2013 opgericht door Annemiek nadat ze hoorde dat haar leven door kanker niet lang meer zou duren. De Annemiek Foundation zet zich onder andere in voor het Toon Hermans Huis Amersfoort en Barcode for Life.

psycho-oncologisch centrum
Het Toon Hermans Huis Amersfoort is een psycho-oncologisch centrum voor iedereen in Amersfoort en omstreken die met kanker te maken heeft. Het huis is open over kanker en is er voor jong en oud. Beide bundelen met dit evenement de krachten om geld in te zamelen voor het Toon Hermans Huis Amersfoort en Barcode for Life.

op zoek naar fouten in het DNA
Barcode for Life zet zich in voor het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek naar de fouten in het DNA bij kanker. Zo kan worden gezocht naar nieuwe gepersonaliseerde medicijnen waarmee patiënten een langer en beter leven hebben met minder bijwerkingen. Uiteindelijk is de ambitie van dit onderzoek om van kanker een chronische ziekte te maken.

De flyer van het feest in pdf om door te sturen!

Veiling VW Up tijdens benefietfeest!

DJ Leroy Rey zorgt voor de voetjes van de vloer met swingende muziek!

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht